ATVAŽIUOK

Į BALSANĄ PARDUOTUVĘ

Mykolo Lietuvio g. 6

Vilnius

Padangos
D
C
70dB

Pristatymas visame pasaulyje.

  • Galima užsakyti iš gamintojo sandėlio
  • Prekė yra gamintojo sandėlyje, dėl užsakymo prašome susisiekti telefonu: +370 527 53356 atvyktį į parduotuvę Vilniuje,patikrinsime likutį ir tikslią kainą. Prekės galėsite atsiimti parduotuvėje arba per kurjeriu tarnybą.

  • Išmatavimai

    195/65 R15

  • Sezoniškumas

    Universalios

  • Pagaminimo metai:

    A product of Brisa Bridgestone Sabanci Tyre Made in Turkey

  • EU žymėjimas:

    D-C-70dB-2

  • Greičio indeksas:

    V

  • Apkrovos indeksai:

    95

  • Papildomas žymėjimas:

    XL

  • Apytikslis svoris (kg):

    8.94

  • Kodas:

    019231

D
C
70dB

PREKĖS APRAŠYMAS

 

Kompanija "Brisa" (Brisa Bridgestone Sabanci Tyre Manufacturing & Trading Inc), gaminanti padangas „Lassa“, buvo įkurta 1974 metais kompanijų grupės "Sabanci Group", vieno iš pirmaujančių pramonės konglomeratų Turkijoje. Nuo 1988 metų kompanija Brisa tapo bendru projektu kompanijų Sabanci Group, Turkija ir Bridgestone Corporation, Japonija.

Prekybinis ženklas „Lassa“ paremtas didžiuliais resursais ir investicijomis, kas užtikrina aukšto lygio produkcijos kūrimą.

LASSA padangos pasižymi įtin tvirtais šonais. Tai stipriai pagerina apsaugą nuo šoninių pažeidimų, taip pat padangą sunku pažeisti mechaniniu būdu. Labai maža tikimybė, kad patekus į duobę atsirastų guzas ant padangos. Tai garantuoja LASSA padangos ilga eksploataciją iki pilno protektoriaus nusidėvėjimo.


LASSA MULTIWAYS – yra pirmas Lassa įmonės visu metų sezonų gaminys, kuris yra nepriekaištingas sprendimas visiems vairuotojams, kurie nenori skubėti keistis padangų. Šitas išskiritinis Lassa modelio profilis yra pasisavintas iš Snoways Era, kuris visada suteikdavo didžiausius našumo standartus pagal visų testų rodmenys. Lassa Multiways yra pagaminta naudojant Protech technologiją, kuri buvo ankščiau sėkmingai implementuotą į Driveways ir Driveways Sport modelius. Šitos padangos unikalus protektoriaus raštas garantuoja greita ir efektyvu vandens pašalinimą iš padangos, tam kad sumažinti akvaplaningo tikimybe. Lassa Muliways užtikrina nepriekaištinga komforto ir saugumo jausmą, kievienam vairuotojui, tiek vasara, tiek žiema.

LASSA MULTIWAYS – is a first all season Lassa tire, that is made with the use of high quality materials. This particular Lassa tire’s profile is developed from the Snoways Era, which was critically acclaimed by every performance test. Lassa Multiways unique tread pattern ensures a strong grip in summer, as well as in winter. The incredible wear will guarantee an excellent longevity of this tire. The compound of Lassa Multiways is manufactured with the use of Protech technology that was also used in famous, top performance Driveways and Driways Sports models.